Vlasy jsou symbolem ženskosti odjakživa: kolagen jim dodá lesk a objem

Vlasy jsou pro ženy stejně důležité jako pro muže udržování knírku. Každá žena touží po hustých, hebkých a současně zářivých vlasech. Jak na to? Můžeme vám pomoci tak, že vám nabídneme naše super vitamíny. Obsahují řadu podporujících látek, které mají vliv na kvalitu vašich vlasů. Nutno podotknout, že by se péče o vlasy měla stát pro všechny denní rutinou.

Jednou z nejcennějších složek je kolagen

Proč právě kolagen? Kolagen hraje významnou roli, jelikož je dáván do souvislosti s větším leskem a objemem vlasů.

Je považován za jakýsi stavební kámen mnoha částí lidského těla včetně kůže, ale i vlasů. Kolagen je nejhojněji se vyskytující bílkovina uvnitř našeho těla. Jak stárneme, jeho produkce klesá, což vede ke známkám stárnutí – vrásky, ochablá kůže a vypadávání vlasů.

Kolagen přispívá k nápravě poškozených vlasů a současně podporuje jejich růst. Udržuje vaše kadeře zdravé a lesklé. Když má vaše tělo kolagenu málo, což bývá tedy spojováno i s narůstajícím věkem – kolagenový doplněk může být vaším zachráncem číslo jedna!

Získáte objem, lesk a zdraví pro vaše vlasy

Antioxidační vlastnosti kolagenu podporují objem vlasů a posilují vlasové folikuly. A aminokyselina zvaná prolin – pomáhá chránit vlasy před škodlivými účinky volných radikálů. Řadí se mezi top, a tedy nejlepší vitamíny na vlasy.

Jak stárneme, naše vlasy mohou být křehké a matné. To se děje z toho důvodu, že pod vlasovými folikuly jsou mazové žlázy. Ty vylučují maz, aby vlasy zůstaly hydratované. Nesmí však být této produkce moc, protože výsledkem mohou být mastné vlasy. Kolagen hraje klíčovou roli v celkovém fungování tohoto procesu. Vlasy jsou lesklé, ale nejsou mastné, v tom je rozdíl.

Kolagen udržuje optimální dermální vrstvu a vlasové folikuly pohromadě, což napomáhá k síle a vitalitě vašich vlasů. V opačném případě vlasy začnou vypadávat.

Mimo jiné má kolagen také za úkol zmírnit dopad šedivění vlasů zapříčiněných volnými radikály. Ač geny nikdo řídit neumí, není psáno, že musíte mít šedivé vlasy po rodičích již v dospělosti.

Začněte užívat kolagenové preparáty včas. Přečtěte si naše přesvědčující a srovnávací collavio recenze.