Čeká vás nový začátek? Mějte při sobě tyto kameny

Někdy v životě dojdeme do bodu, kdy je třeba některé věci přehodnotit. Mnohdy nás tak čeká zcela nový začátek. Abyste toto období úspěšně zvládli, hodí se mít po ruce minerály. Nejlepším časem pro nové začátky je Novoluní, v tomto období jsou totiž účinky minerálů zesíleny.

Topaz

K novému začátku mohou být různé důvody. Ať už jste přehodnotili své cíle a záměry, anebo chcete opustit vztah, který nadále nemá smysl. Při různých změnách ve vašem životě vám pomůže topaz. Ukáže vám nové cesty a usnadní tak opuštění starých návyků. Kromě toho slouží jako inspirace, zatímco potlačuje strach a deprese. Říká se, že mužům tento kámen přináší rozum, zatímco ženám daruje krásu.

Olivín

Olivín svůj název získal díky typické olivové barvě. S oblibou je tak využíván i při výrobě šperků. Svými silami vás bude chránit před pocity marnosti, zklidní vaši mysl a dodá vám sílu. Obecně do života vnáší energii a optimismus. Díky tomu je ideálním kamenem pro vykročení do nového začátku. Vyvolává iniciativu a kreativitu, každou výzvu, která vás potká, tak s přehledem zvládnete. Zároveň tělu pomáhá zbavovat se toxinů.

Obsidián

Obsidián je silným kamenem, jenž vás ochrání před negativitou. Hodí se pro citlivé lidi, kteří nemají tolik sebedůvěry. Pomůže vám získat víru ve své schopnosti, přičemž rozvíjí fantazii. Síla obsidiánu ukáže pravdu a rozhodne nevyřešené spory, kterým jste se nevěnovali. Zároveň chrání mysl před negativitou a depresemi. Právě proto se hodí ve složitých životních chvílích, kdy potřebujete podporu při hledání nové správné cesty. Je doporučováno kombinovat ho s křišťálem, který usměrní jeho vlastnosti pro co nejlepší výsledek.

Přírodní síla kamenů je mocná, jedná se tak o významné talismany, které vám mohou pomoci. Nádherné minerály najdete v e-shopu Magie přírody, kde kromě zmiňovaných kamenů najdete i mnoho dalšího.