Je vaše peněženka okénkem do historie?

Mnoho lidí se drží módních trendů, kouká na současné styly a snaží se být IN. Na co se však často zapomíná, je peněženka, ta je přitom velmi výrazným doplňkem, který ukazujeme velmi často, zejména na různých společenských akcích, na trzích aj. Pokud vaše peněženka vypadla z módy už někdy před 10 lety, je nejvyšší čas poohlédnout se po nové. Mnoho lidí bere svou peněženku jako srdeční záležitost, byť už je potrhaná, zasekává se jim zip a původní barvy jsou již vybledlé nebo ošoupané.

Zaměřte se na styl i potřeby

Nová peněženka znamená, že si můžete všechny své věci uspořádat novým způsobem. Pokud potřebujete k životu mnoho věcí, je pro vás pochopitelně potřeba peněženka velká dámská, kam uložíte všechny své fotografie, karty, vizitky, talismany, účtenky, permanentky a věrnostní karty. Využijte nákup nové peněženky k tomu, abyste si udělali v peněžence pořádek, mnoho lidí nosí v peněžence věci, které jim opravdu už nejsou k užitku a jen zbytečně zvětšují objem peněženky. Populární možností je například převod všech platebních a věrnostních karet do mobilu, ušetříte tím mnoho extra místa a následně možná zjistíte, že vám stačí menší peněženka.

Co se týče materiálu, u peněženek rozhodně vévodí kůže. Dámská kožená peněženka je stylová a elegantní a také je zárukou, že vám dlouho vydrží. Ačkoliv je kůže dražší než levnější modely z koženky, zachová si dlouho svůj původní vzhled i funkčnost. V poslední řadě je potřeba myslet na vzhled. Zapomeňte na nevýrazné tmavé barvy, takové jsou typické pro pánské peněženky. Dámská peněženka by měla zářit, vybírejte proto zejména z typicky ženských barev, od červené až po růžovou, meruňkovou, lososovou, fialovou apod. Co se týče designu, zde je nejlepší nechat se inspirovat současnými trendy, skvělý výběr moderních peněženek najdete na Penezenky-ahal.cz.